Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Pak je kans: je kunt nu de overbuurvrouw van prinses Beatrix worden

je-kunt-nu-de-overbuurvrouw-van-prinses-beatrix-worden.jpg

Er zijn van die kansen die niet snel voorbij komen, zoals de overbuurvrouw worden van prinses Beatrix. Toch ligt die kans nu (voor sommige mensen) binnen handbereik: Klein Drakenstein, dat tegenover Kasteel Drakensteyn ligt, staat namelijk te koop.

Al moet je daar wel het nodige geld voor kunnen opbrengen.

Kasteel van prinses Beatrix

Klein Drakenstein ligt in Lage Vuursche. Hoewel het een prachtig huis is, was het voor de huidige eigenaar eigenlijk tweede keus. De man, woonachtig in Amerika, had zijn oog namelijk in de eerste instantie laten vallen op Kasteel Drakensteyn, het verblijf van prinses Beatrix. Hij wilde dit kasteel gebruiken voor de jaarlijkse vakanties die hij graag met zijn gezin in Nederland doorbracht. Helaas voor de man dacht prinses Beatrix daar anders over: zij wilde haar Drakensteyn niet van de hand doen.

Lees ook: Koninklijke terugblik: de verloving van prins Claus en prinses Beatrix

Gigantisch huis

Gelukkig voor de man kwam Klein Drakenstein toen in zijn vizier. De woning stond letterlijk tegenover Drakensteyn, waardoor zijn oorspronkelijke droom toch nog een beetje uitkwam. Hij wist de eigenaar ervan te overtuigen zijn bezit te verkopen en werd zo eigenaar van het landhuis met een hoofdhuis, dienstwoning en oranjerie, ruim 12 hectare park, bos en weiland, zes slaapkamers, vier badkamers, drie aparte toiletten, een lift en een zwembad.

Prijskaartje

Volgens de omschrijving op Funda is Klein Drakenstein uitstekend onderhouden en heb je ook nog eens een uitzicht over een ‘fraai gazon met een vijverpartij en een authentiek theehuisje’. Voor zo’n prachtig huis en tuin betaal je natuurlijk wel het nodige: het verblijf kost namelijk maar liefst 7,5 miljoen euro. Nieuwsgierig naar de binnenkant van het huis? Kijk dan hier.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Funda
Beeld | Brunopress

Ook interessant