Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Oude kleding? Stuur het op!

packmee.jpg

Wist je dat er jaarlijks ruim honderd miljoen kilo textiel in het huishoudelijk afval verdwijnt? Een groot deel hiervan is bruikbare kleding. Zonde en slecht voor het milieu. En dat terwijl je kleding zo eenvoudig een tweede leven kunt geven. Hoe? Mét Packmee!

Packmee maakt gebruik van het bestaande netwerk van PostNL. Dit garandeert een schone en effectieve inzameling. De opbrengst is hierdoor relatief hoog en komt minimaal vijftig procent ten goede aan Stichting Kinderpostzegels en aan Kika. Met hun projecten maken deze goede doelen verschil in een kinderleven.

Hoe werkt het?

Niet weggooien, maar gratis versturen in een grote doos. Voortaan kan alle bruikbare kleding, textiel en schoeisel gratis worden meegegeven aan de pakketbezorger van PostNL. Het enige wat je hoeft te doen, is het in een grote doos (type verhuisdoos) stoppen, goed dichtpakken, en de doos gratis meegeven aan de pakketbezorger als deze iets komt afleveren. Ook kan de doos worden afgegeven bij een van de 2.600 postkantoren van PostNL.

Verzendlabel

Op de website van Packmee staat een verzendlabel dat kan worden geprint. ook is het mogelijk om onderstaand adres met een donkere stift op de doos te schrijven:

Packmee
Antwoordnummer 7
2740 VG Waddinxveen

Packmee is ook te vinden op de Magriet Winterfair. Hun standnummer is Hal 3, 30 88.

Ook interessant