Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Ottolenghi-fan? Je maakt nu kans op drie kookboeken!

koken.jpg

We kennen hem als ‘de man die groente sexy maakte’: Yotam Ottolenghi. Maar met deze eenzijdige omschrijving doen we de Brits-Israëlische chef en schrijver tekort. Ben je een echte Ottolenghi-fan? Doe dan snel mee aan deze winactie!

Koning der vegetariërs

Ooit was Yotam Ottolenghi filosofiestudent aan de universiteit van Tel Aviv en schreef hij zijn scriptie, al kokende voor zijn buren, in Amsterdam. Hij leerde Duits spreken in Berlijn en Frans koken in Londen. Voordat de Britse krant The Guardian hem benoemde tot koning der vegetariërs had Ottolenghi dus al flink wat invloeden in zich opgezogen.

Patisserie

Zijn favoriete keukensectie? Patisserie. Eindelijk krijgen zijn fans zijn beste kant te zien, dankzij zijn nieuwe boek Sweet, dat hij samen met zijn rechterhand Helen Goh schreef. De smaken zijn gevarieerder dan ooit: Hollandse gevulde speculaas, Arabische rozenwaterkoekjes, Britse fruitcake…

Bakkend Nederland opgelet: hier komt Ottolenghi!

Winnen

Uitgeverij Fontaine en Margriet geven één gelukkige winnares een ongelooflijk Ottolenghi-pakket, met daarin de titels Ottolenghi het kookboek, Plenty more en het nieuwe boek Sweet. Iets voor jou? Vul dan snel onderstaand winformulier in en maak kans!

Foto | iStock

Lees ook:

Bekijk ook

Wist je dat je nog veel meer kunt doen met mondwater?

Margriet Winter Fair

De feestdagen beginnen al in november! Kom je ook tussen 17 en 23 november naar Margriet Winter Fair in de Brabanthallen? Bestel nu je kaarten.

Op zoek naar (nieuwe) vriendinnen?

Ben je op zoek naar (nieuwe) vriendinnen? Bezoek dan MargrietVriendinnen, een ontmoetingsplek waar je nieuwe vriendinnen kunt leren kennen bij jou in de buurt. Op MargrietVriendinnen vind je veel lokale en regionale vriendinnengroepen waarin leden evenementen organiseren en ideeën en inspiratie delen. Word eenvoudig lid van groepen die jou aanspreken en maak nieuwe vriendinnen.

De leukste artikelen van Margriet.nl in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant