Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Oranjes stralen op eerste ‘Koningsdagfoto’

oranjes-stralen-op-eerste-koningsdagfoto-margriet.jpg

De Oranjes zijn Koningsdag vandaag weer als vanouds begonnen, namelijk met een kiekje voor Paleis Huis ten Bosch. Vlak voordat ze van huis gaan, poseert het gezin altijd nog even voor hun woning en dat doen ze ook dit jaar weer in stijl.

Waar koning Willem-Alexander voor een donkerblauw pak is gegaan, hebben de dames aanzienlijk meer moeite voor hun kleding gedaan: Máxima, Amalia, Ariane en Alexia stralen in prachtige outfits.

Oranjes vieren feest in Eindhoven

Waar de Oranjes vorig jaar nog thuis bleven en ‘Woningsdag’ vierden met een livestream en een toast, mogen ze dit jaar gewoon weer ouderwets gezellig op pad. Het gezin is door de gemeente Eindhoven uitgenodigd voor een speciale editie van Koningsdag en dat betekent dat er tóch nog een feestelijk tintje aan de verjaardag van de koning zit. Het is natuurlijk wel wat soberder dan normaal, want alleen het gezin van de koning is aanwezig en ze zullen geen rondleiding krijgen door de stad.

Bomvol leuke activiteiten

Vervelen zullen ze zich echter niet, want de dag staat volgepland met leuke activiteiten. De Oranjes kunnen onder andere genieten van een optocht met mooie auto’s, een digitale selfie-straat, een hooverrace en een leuke regioquiz. Kortom: genoeg te doen! Nieuwsgierig naar het gehele programma voor Koningdag? Deze kun je hier vinden.

Bron | Instagram
Beeld | Instagram

Ook interessant