Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Oproep: wie is je stijlicoon?

oproepstijlicoon.jpg

Het geheim van een eigen stijl is de kunst afkijken van een geliefd stijlicoon. Denk aan bekende stijliconen als supermodel Kate Moss, zangeres Anouk, ontwerpster Victoria Beckham of blogger Anna Nooshin. In Margriet 10 komt een modereportage van lezeressen, waarbij ook een foto van hun stijlicoon wordt geplaatst. Iets voor jou?

Een stijlicoon is een inspiratiebron die je helpt bij het creëren van je eigen stijl. Zo heb je een richtlijn en hoef je niet met álle trends mee te doen. In Margriet 10 komt een modeproductie met vier vrouwen die hun eigen stijl laten zien in combinatie met een foto van hun stijlicoon.

Wil je meedoen aan deze modeshoot? Geef je op door een e-mail te sturen naar redactie@margriet.nl, onder vermelding van ‘M10 stijlicoon’ en je naam, leeftijd, kledingmaat, telefoonnummer en twee duidelijke foto’s (een goede portretfoto en een foto van top tot teen). Vertel erbij wie je stijlicoon is en waarom. De fotoshoot vindt plaats in december. Als je wordt uitgekozen nemen we contact met je op.

Ook interessant