Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nog even geduld: het wordt deze week opnieuw heerlijk zonnig en warm

nog-even-geduld-het-wordt-deze-week-opnieuw-heerlijk-zonnig-en-warm.jpg

Hoewel het vandaag nog genieten geblazen is, komt daar vanaf vanavond verandering in: de komende dagen krijgen we te maken met aanzienlijk lagere temperaturen én valt er ook nog eens de nodige regen. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel, want het wordt weer warm.

Vanaf donderdag krijgen we namelijk weer te maken met heerlijk zomers weer.

Een beetje geduld

Maar voordat het zo ver is, moeten we nog even geduld hebben. Vanavond valt de eerste regen vanuit het noordwesten en morgen is er sprake van bewolking, regen en lagere temperaturen, zo vertelt Magdel Erasmus, meteoroloog bij Buienradar. Vooral in het noorden gaat het flink regenen en wordt het gemiddeld zo’n 18 graden.

Lees ook: Moet je zonnebrandcrème eerst laten intrekken voordat het beschermt?

Woensdag

Heel lang duurt dit dipje gelukkig niet. Vanaf woensdag krijgen we namelijk weer te maken met droger weer. “Er kan nog een enkele bui vallen in het noordoosten, maar het wordt al zonniger.” Wel blijft het met zo’n 18 graden nog een beetje aan de koele kant.

Weekend

Donderdag klaart het weer helemaal op. Het blijft dan zo goed als droog en de temperaturen beginnen weer te stijgen. “Vrijdag is het alweer 22 graden en het weekend wordt het weer 25 graden, zomers warm dus.” Mensen die hun vakantie in eigen land vieren, kunnen daar dus optimaal van genieten.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | iStock

Ook interessant