Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waarom nieuwe documentaire over prinses Diana nu al voor de nodige ophef zorgt

waarom-nieuwe-documentaire-over-prinses-diana-nu-al-voor-de-nodige-ophef-zorgt.jpg

Er is nu al de nodige controverse ontstaan over een nieuwe documentaire over het leven van wijlen prinses Diana. In ‘Being Me: Diana’ worden namelijk onthullingen gedaan over haar geestelijke gezondheid, eetstoornis, pijnlijke jeugd en haar ongelukkige huwelijk met prins Charles.

Maar wat vooral voor veel verdriet zou zorgen bij prins William en prins Harry, is de claim dat hun moeder vier zelfmoordpogingen zou hebben gedaan.

“Innerlijke onrust”

Hoewel de koninklijke familie bij voorbaat al liet weten niet mee te willen werken aan de documentaire over prinses Diana, zijn er alsnog veel mensen uit haar directe omgeving gevonden die wel bereid waren te praten. Een groot deel van de informatie in de documentaire is dan ook gebaseerd op gesprekken met mensen die dicht bij haar stonden. Vooral de ‘innerlijke onrust’ die Diana zou hebben gevoeld voor haar scheiding met prins Charles wordt in de documentaire uitgelicht.

Lees ook: waarom er veel ophef was over de verlovingsring van Diana

Extra pijnlijk voor Harry

De documentaire-reeks is afkomstig van het Britse productiehuis DSP en zou in de toekomst ook op Netflix te zien zijn. Vooral dit laatste zou voor prins Harry erg pijnlijk zijn: hij werkte namelijk al samen met Netflix en zou samen met Meghan momenteel in gesprek zijn voor toekomstige projecten. Wanneer de documentaire te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Dailymail.co.uk
Beeld | iStock

Ook interessant