Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Op beeld vastgelegd: Meghan krijgt ‘standje’ van prins Harry

meghan.jpg

Meghan Markle maakte onlangs tijdens Trooping the colour haar eerste publieke verschijning sinds haar bevalling. Hoewel ze de nodige lof ontving voor haar stralende optreden, waren de camera’s ook getuige van een nogal ongemakkelijk momentje tussen Harry en Meghan.

Op beelden is te zien hoe de prins zijn vrouw een ‘standje’ geeft, omdat ze niet naar het publiek kijkt.

‘Turn around’

De twee staan vanaf het balkon naar de militaire parade te kijken, als Meghan zich omdraait naar Harry. De twee wisselen wat woorden uit, waarna Meghan zich weer omdraait. Wanneer ze voor een tweede keer haar hoofd draait, krijgt ze volgens een liplezer een strenge berisping van haar man. ‘Turn around’, zou hij tegen zijn vrouw hebben gezegd. Meghan laat zich dit geen twee keer zeggen en draait zich meteen weer om naar het publiek.

Standje van de koningin

Hoewel de berisping niet héél vriendelijk overkwam, bedoelde Harry het waarschijnlijk goed. Tijdens het balkonmoment is het belangrijk dat de royals zich naar het publiek richten en geïnteresseerd overkomen. Doe je dat niet, dan kun je een standje verwachten, zo ondervond ook prins William aan den lijve…

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Dailymail
Foto | YouTube, Getty

Ook interessant