Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Onze columnisten

columnistengroot.png

In Margriet staan elke week de leukste columns, van onder anderen Annette Heffels, Marjan van den Berg en Aaf Brandt Corstius. We stellen onze columnisten graag aan je voor!

Annette Heffelsannette

Annette Heffels, psychologe en moeder van een zoon en twee dochters, schrijft al meer dan 25 jaar voor Margriet. Haar column gaat over haar praktijk en haar leven. Naast deze column schrijft ze ook een wekelijkse rubriek in Margriet: ‘Relatie gered’.

 

Leo Blokhuisleo

Na lange tijd heeft Margriet weer een mannelijke columnist: Leo Blokhuis. Leo Blokhuis, getrouwd en vader van vijf kinderen, is schrijver, muziekliefhebber en programmamaker. Hij schrijft sinds 2014 tweewekelijks over muziek en zijn leven.

Marjan van den Berg

marjanJournaliste Marjan van den Berg is getrouwd en heeft drie dochters en twee kleinkinderen. Marjan heeft al vanaf 1992 diverse columns in Margriet gehad, momenteel schrijft ze een column over haar leven en ervaringen als schrijfster. Daarnaast is Marjan sinds 1994 auteur van het vervolgverhaal ‘Sanne’, dat veel trouwe lezeressen heeft. Zó veel dat er inmiddels zelfs een boek ‘Voor altijd Sanne’ is verschenen.

Anita Witzier

anita Anita Witzier, bekend als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s, heeft al sinds 2001 een tweewekelijkse column in Margriet. Aan bod komen haar dagelijkse belevenissen als werkende moeder van Bram en Julia. Ze schrijft over van alles: van haar moeder, de griep en de grote schoonmaak, vakanties en de leuke en minder leuke kanten van kinderen en opvoeden. Een aantal columns is gebundeld in haar boek ‘Over leven’.

Sanne Kloosterboer

sanneSanne Kloosterboer schrijft de column Wonderkind, over het leven met ex-man Hanno en hun verstandelijk gehandicapte dochter Yaël, geboren in 2005. Op liefdevolle wijze doet Sanne Kloosterboer verslag van haar leven als moeder van een zwaar gehandicapt meisje. Van de pieken en de dalen, het gevecht om goede zorg te organiseren, de verwondering en soms de verbijstering en de vreugde als Yaël weer een kleine mijlpaal bereikt.

Aaf Brandt Corstius

aafAaf Brandt Corstius is columniste sinds 2001 en schrijft regelmatig artikelen in Margriet. Ze is schrijfster, woont samen met Gijs en hun zoon Benjamin en dochter Rifka. Haar verfrissende kijk op actuele thema’s is wat haar columns zo geliefd maakt.

footernieuw

Ook interessant