Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Ontroerend: man gaat na 63-jarig huwelijk opnieuw op de knieën voor z’n vrouw

huwelijk.jpg

Karl is al 63 jaar gelukkig getrouwd met zijn grote liefde Donna. Na een zwaar jaar waarin Donna aan haar hart werd geopereerd, besloot hij onlangs opnieuw voor haar op de knieën te gaan.

Het bijzondere moment werd op camera vastgelegd en gaat momenteel de hele wereld over.

Liefdesverhaal

De geschiedenis van het koppel is eigenlijk ook wel bijzonder. De twee waren in de jaren vijftig elkaars eerste én enige liefde. Ze leerden elkaar kennen op school en trouwden in 1956. Na dat huwelijk kwamen er kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Ziekenhuis

Vorig jaar hadden de twee het zwaar. De 84-jarige Donna moest een groot deel van 2018 in het ziekenhuis doorbrengen, omdat er na een openhartoperatie complicaties waren ontstaan. Karl week geen dag van haar zijde en sliep elke nacht in een stoel naast haar bed.

Aanzoek

Toen Donna eindelijk uit het ziekenhuis werd ontslagen, gingen ze naar het winkelcentrum om een nieuwe ring uit te zoeken. Dat had Karl zijn grote liefde beloofd tijdens die lange maanden in het ziekenhuisbed. Terwijl de tortelduifjes een nieuwe trouwring gingen uitzoeken voor Donna, gebeurde er dit:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bronnen | CBS News, Twitter
Foto’s | iStock, Twitter

Ook interessant