Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Onthuld: onze Songfestival-inzending zou met déze letter beginnen

songfestival.jpg

We weten natuurlijk al een tijdje dat het Songfestival dit jaar in ons land gaat plaatsvinden. Maar wat we nog niet weten, is wíe ons land gaat vertegenwoordigen. Radio 2-dj Timur Perlin zegt het echter wel te weten en heeft vanochtend al een hint gegeven.

Volgens hem begint de voornaam van de man of vrouw met een J.

Betrouwbare bron

De dj twijfelde eerst nog of hij het een en ander zou verklappen, maar deed dit na aandringen van zijn collega toch. Timur zou van een ‘zeer betrouwbare bron’ de voorletter hebben vernomen, al weet hij zelf ook nog niet zeker om wie het gaat. Wel heeft hij een vermoeden: hij denkt namelijk dat singer-songwriter Judy Blank Nederland gaat vertegenwoordigen.

Verschillende artiesten

Na de onthulling van Timur begonnen de luisteraars van Radio 2 ook meteen met speculeren. Er zijn namelijk nogal wat Nederlandse artiesten van wie de voornaam met een J Begint. Zo werden Jim Bakkum en Jamai Loman genoemd, net als de 3J’s en volkszanger Jannes. Ook voormalig The voice-kandidaat Jill Helena, Krezip-zangeres Jacqueline Govaert, singer-songwrites Joe Buck en zangeres Jennie Lena zouden kans maken. Toch zullen we nog even moeten wachten om de grote onthulling…

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Radio 2, AD
Beeld | ANP

Ook interessant