Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Gemakkelijk online regelen vanaf de bank

online-shoppen.jpg

Maar liefst 7,9 miljoen mensen shopten het afgelopen jaar regelmatig online, aldus het CBS. Vakanties, kleding en kaartjes voor evenementen zijn de meest verkochte producten op internet. Maar wist je dat er nog veel meer online te regelen valt?

Kapper of schoonheidsspecialiste

Op Treatwell.nl vind je een groot aanbod van schoonheidsspecialistes, kappers, nagelstylistes en andere aanbieders op het gebied van de verzorging van je lichaam en haar.

Therapieën

Op Azenda.com kun je zoeken op je gezondheidsklachten als rugpijn, overgevoeligheid of een slechte conditie. Dan kom je terecht bij een behandelaar die gespecialiseerd is in de behandeling van jouw specifieke klacht. Een afspraak kan je eenvoudig online regelen op een moment dat jou uitkomt.

Uitzoeken zorgverzekering

Nog zo’n klusje waar je even tijd in moet steken: het vergelijken van de zorgverzekeringen. Zit je nog bij de juiste verzekeraar? En heb je wel de dekking die je nodig hebt of betaal je eigenlijk te veel? Independer neemt het uitzoekwerk helemaal van je over, zet alles helder op een rij en helpt je met kiezen en afsluiten.

De boodschappen bezorgd tot in de keuken

Hoe makkelijk wil je het hebben? Bestel je boodschappen gemakkelijk online en laat ze lekker thuis bezorgen. Albert bezorgt tot in de keuken. Heel handig dus als je de kerstboodschappen in huis moet halen en op driehoog woont.

 

Kom je helemaal de bank niet meer af en regel je je sociale leven ook online? Dan ben je misschien wel een tikje verslaafd. Lees hier 5 tips om te minderen met social media.

Ook interessant