Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriet zoekt: online redacteur met eindredactieskills (freelance)

stage-margriet.jpg

Ben jij enthousiast en creatief, maar kun je óók gestructureerd werken en schud je de ene na de andere spectaculaire tekst uit je mouw? Ben je iemand die het niet alleen leuk vindt om content te bedenken en maken, maar ook om de content van andere redacteuren kritisch te redigeren?

Dan ben jij onze nieuwe collega!

Zo ziet jouw werkdag bij Margriet eruit:

Je bedenkt, zoekt, selecteert, verzamelt en produceert de mooiste content voor Margriet Online. Je weet precies met welk beeld of welke tekst je onze lezers kunt bereiken. Het internet heeft geen geheimen voor je, je snapt SEO en Google Analytics en zet deze in om de best mogelijke content te maken. Bovendien ben je allergisch voor spelfouten en grammaticale onjuistheden. Die pluk jij dan ook zonder problemen uit een tekst.

Je vinkt deze lijst met gemak af:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het creëren van content: nieuwsartikelen produceren, een bruisend interview afnemen of mooie achtergrond reportage schrijven
  • Je weet alles over social media en je snapt wat wel en niet werkt
  • Je bent ondernemend, leert snel en wilt je graag blijven ontwikkelen
  • Je wordt enthousiast van planningen maar houdt ook je hoofd koel bij last-minute veranderingen
  • Je bent een steengoede redacteur, maar je hart gaat minstens zo snel kloppen van het redigeren van teksten

Wil jij dat lege bureau op onze redactie claimen?

Mail dan vóór 13 mei je cv en motivatie naar loesja.debruin@sanoma.com o.v.v. Sollicitatie Online Redacteur met Eindredactieskills

Over Margriet

Margriet is al 80 jaar één van de grootste vrouwenmerken van Nederland en is uitgebouwd tot een cross mediaal merk. Margriet heeft een groot online bereik met gemiddeld een miljoen unieke bezoekers per maand.

Ook interessant