Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Ongelooflijk wat je nog met een kapotte panty kunt doen

pantys.jpg

Niet is zo vervelend als gelijk een gat of ladder in je panty te trekken. Zéker niet als je hem net uit de verpakking hebt gehaald. Je eerste ingeving is waarschijnlijk om hem gelijk in de prullenbak te gooien, maar wacht daar nog even mee. Je kunt de kapotte kous namelijk nog voor heel wat praktische zaken gebruiken.

Dit zijn de ontzettend handige trucs waarmee je je verloren gewaande panty een tweede leven kunt geven.

1. Opsporingsdienst

Ben je een oorbel of een ander klein voorwerp verloren? Bind dan een stuk panty aan het einde van de slang van de stofzuiger. Door de zuigkracht van de stofzuiger en het vangnet van de panty, heb je je verloren item zo weer gevonden!

2. Vlekken reiniger

Geeft je deodorant witte vlekken op je donkere kleding? Wrijf zachtjes met een panty over de plek. Het nylon zorgt ervoor dat de vlek in no time verdwenen is.

3. Stofdoek

Panty’s zijn statisch en trekken dus gemakkelijk stof aan. En laat dat nu een ideale eigenschap zijn voor een stofdoek! Bind een panty om een lange liniaal of ander smal voorwerp om lastige plekken, zoals een koelkast of radiator, af te stoffen.

4. Wattenschijfjes op?

Knip een stukje panty af en gebruik het om er supersimpel je make-up mee te verwijderen. Panty’s zijn zacht voor je huid, maar net ruw genoeg om de dode huidcellen mee weg te halen. Zo heb je in een handomdraai een schone en gescrubde huid.

5. Work-out

Sport je liever thuis dan dat je naar de sportschool gaat? Maak dan je eigen ‘resistance band’ van een oude panty. Met een dergelijke band kun je meer kracht zetten bij bepaalde bewegingen. Knoop de uiteinden van je panty aan elkaar en vouw die dubbel, zodat hij een strakke cirkel vormt. Op YouTube vind je een paar simpele oefeningen voor bijvoorbeeld een gespierde bilpartij.

Bron| Fashionchick, Tips & Weetjes
Beeld| iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant