Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nog veel onduidelijkheid over nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’

nog-veel-onduidelijkheid-over-nieuwe-seizoen-van-heel-holland-bakt.jpg

Het ‘coronaproof’ maken van het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ blijkt niet bepaald makkelijk te zijn. André van Duin heeft maandag in de talkshow ‘Op1’  laten weten dat er nog veel onduidelijkheid is over de manier waarop het programma straks moet worden opgenomen.

Volgens de presentator beginnen de opnames van het programma in december.

“Om de beurt proeven”

In het praatprogramma vertelt André van Duin over de huidige situatie. “Het coronaproof maken van het programma is wel een probleem,” zo laat hij weten. “We staan natuurlijk heel vlak bij elkaar, ook met het proeven. Misschien moeten we maar taart afsnijden en dan om en om naar de tafel lopen om te proeven.”

Lees ook: Dít gebeurt er met het eten dat tijdens Heel Holland Bakt wordt gemaakt

Geen lichamelijk contact

Daarnaast lijkt het hem ook lastig dat hij de kandidaten niet in de armen kan sluiten op moeilijke óf juist feestelijke momenten. “Als mensen moeten huilen, als er iets heel leuks of verschrikkelijks gebeurt, moet je daar natuurlijk bij zijn om een arm om iemand heen te slaan. Dat kan niet meer. Of even met z’n tweeën in een oven duiken, is ook niet meer mogelijk. We moeten echt even kijken hoe dat dan gaat.”

Compilatiereeks

Mensen die niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ kunnen deze week in ieder geval weer herinneringen ophalen aan het programma. Deze week gaat namelijk een reeks compilaties met de hoogtepunten uit de afgelopen zeven seizoenen van start. Hierin zal ook oud-presentatrice Martine Bijl te zien zijn. “We hebben heel bewust een mooie mix willen maken,” aldus André. In de compilatiereeks komen overigens niet alleen de meest memorabele en lekkerste baksels voorbij: ook de regenbuien en koekjes die vlam vatten mogen niet ontbreken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | Omroep Max

Ook interessant