Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

O dennenboom, o dennenboom: zo staan de kerstbomen van de BN’ers erbij

kerstboom.jpg

O dennenboom, o dennenboom, wat zijn je takken wonderschoon. Nog even en dan is het kerst. Benieuwd hoe BN’ers hun kerstboom hebben opgetuigd? Wij verzamelden de leukste en opmerkelijkste exemplaren.

Trijntje Oosterhuis

Trijntje gaat dit jaar voor groot en goud. De zangeres, die momenteel een kerkentournee doet, heeft de boom al begin december opgezet.

Tim Douwsma

Zanger Tim Douwsma gaat voor een echte boom; hij neemt de eventuele insecten voor lief, laat hij weten op Instagram. Hij doelt daarmee waarschijnlijk op het onderzoek waarover eerder deze maand werd bericht: in een gemiddelde kerstboom zouden namelijk zo’n 25.000 kriebelige beestjes zitten. Goed om te weten: die beestjes doen geen vlieg kwaad.  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oeps, Hij Staat al!?? Die van jou ook? En ga jij voor een echte of neppe? #nogeenextraslingermisschien? #danmaarinsecten #echteboom

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Yolanthe Sneijder-Cabau

Of dit de kerstboom is in Yolanthes huis in Qatar is niet bekend, maar het lijkt er in elk geval op dat ze niet zo snel ergens kerstballen kon kopen. Uiteindelijk is de boom versierd met bloemen en het resultaat mag er zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Mariska Bauer

Bij de familie Bauer staat ook een flinke boom. Frans Bauers vrouw Mariska deelt op Instagram een kiekje van het exemplaar. Ze laat weten dat elke ochtend het kleedje onder de kerstboom weg is. Maar ze heeft ‘de dader’ gevonden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elke ochtend is het kleedje onder kerstboom weg ?maar ik heb de dader gevonden ? #ikzieeenkaleplekindeboom?#effekerstballenbijhalen

Een bericht gedeeld door M a r i s k a B a u e r (@mariskabauer) op

Bronnen | AD.nl, Instagram
Foto | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant