Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

NS van de rails: acht dagen geen treinen tussen déze stations

acht-dagen-een-treinen.jpg

Reis je altijd met de trein naar je werk? Dan zit je waarschijnlijk niet op dit nieuws te wachten.  Acht dagen lang zullen er geen treinen rijden tussen verschillende stations.

Je kunt er maar beter goed op voorbereid zijn en op zoek gaan naar een alternatief vervoersmiddel. Dít is de reden voor de maatregel van de ProRail…

Geen treinen van 20-29 oktober

We gooien het maar gelijk op tafel: van zaterdag 20 oktober tot maandagochtend 29 oktober rijden er geen directe treinen tussen Utrecht Centraal en Rotterdam, Leiden en Den Haag. Wil je tóch met de trein op je bestemming komen, dan zul je helaas om moeten reizen via Schiphol. Balen!

Maatregel ProRail

De maatregel is door ProRail genomen om aan het spoor te kunnen werken, zo schrijft NU.nl. De sporen tussen station Utrecht Centraal en Utrecht Leidsche Rijn, worden namelijk verdubbeld. Dit is de reden dat er in de herfstvakantie geen treinen langs kunnen.

Voor reizigers op de trajecten Utrecht Centraal-Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal-Leiden Centraal en Utrecht Centraal-Den Haag Centraal, adviseert ProRail om te reizen via Schiphol Airport. De extra vertraging kan hierbij variëren tussen de 15 en 45 minuten, afhankelijk van jouw bestemming. Om de precieze reistijd te bekijken, kun je het traject invoeren in de NS app.

Na regen komt zonneschijn

Het is even afzien als je tussen deze stations moet reizen, maar uiteindelijk zal het minder vertraging én een kortere reistijd opleveren, zo belooft ProRail. Na regen komt zonneschijn, zullen we maar zeggen…

Bron: NU.nl
Beeld: iStock

 

Ook interessant