Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nog nooit verteld: ‛Ik ben verliefd op mijn fysiotherapeut’

nooitverteld.png

Ilse (39) is in stilte verliefd op haar tien jaar jongere fysiotherapeut. De oefeningen die hij haar opdraagt, doet ze niet: ze wil niet dat ze uitbehandeld raakt, omdat ze hem dan niet meer ziet.

“Begin dit jaar ben ik door mijn enkel gegaan. Ik was op wintersport met mijn man en kinderen, en hoewel alleen zij de piste op gingen en ik met een boek in ons chalet achterbleef, was ík degene die strompelend in de bus naar huis stapte. Ik was uitgegleden in de sneeuw, toen we de laatste avond uit eten gingen. Mijn voet was pijnlijk en toen ik na een week nog steeds last had, stuurde mijn huisarts me door naar een fysiotherapeut.

Ik belde een oud nummer, van een vrouw die ik ooit bezocht had wegens rsi-klachten. Zij bleek haar praktijk te hebben overgedaan aan een man. Al aan de telefoon vond ik zijn stem erg prettig klinken. En toen ik de eerste keer bij hem kwam, viel ik als een blok voor hem. Hij – Joost – is een knappe man van dertig, met donker haar en donkere ogen. Ogen om in te verdrinken. Hij nam alle tijd om te vragen wat er was gebeurd en onderzocht me zorgvuldig. Toen ik zijn zachte handen om mijn voet voelde, kreeg ik het helemaal warm. Hij masseerde me en legde me oefeningen uit, die ik thuis moest doen. Eenmaal buiten, met een vervolgafspraak voor de week erna, tintelde ik. Wat een leuke vent!

De hele week bleef ik aan hem denken. En dat terwijl ik normaal gesproken helemaal niet opensta voor andere mannen. Ik ben getrouwd met een schat van een man. Samen bestieren we een gezin met drie kinderen; een tweeling van vijftien en een nakomertje van zes. We hebben het goed samen en in alle jaren dat we samen zijn, is er nog nooit een andere man in mijn hoofd of hart gekropen. Het is te dol allemaal, ik weet het: maar deze stille verliefdheid, de grote hunkering, maakt dat ik heel gekke dingen doe.”

Lees het hele verhaal van Ilse in Margriet 43. 

Ook interessant