Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Deze nieuwe sieradentrend bespaart je een hoop geld

de-nieuwste-sieradentrend-bespaart-je-een-hoop-geld-margriet.jpg

‘Less is more’ is een motto dat tegenwoordig niet meer voor sieraden opgaat. Hoe meer sieraden je om je nek, pols of vingers hebt hangen, hoe beter. Als je het liefst voor echte gouden of zilveren sieraden gaat, dan kost deze grap je al gauw een hoop geld. Gelukkig kun je jezelf met de nieuwste sieradentrend een hoop geld besparen.

De nieuwste sieradentrend draait namelijk om plastic sieraden. En dat is natuurlijk een stuk betaalbaarder dan doorsnee sieraden.

Hoe meer, hoe beter

Iets wat we het afgelopen jaar veel hebben gezien, is dat subtiliteit niet meer zo belangrijk is als het gaat om sieraden. Hoe meer sieraden je draagt, hoe beter. Dus niet één simpel kettinkje om je nek, maar meteen een stuk of vijf. En niet één ring per hand, maar een ring om élke vinger. Hartstikke leuk natuurlijk, maar als jij echte gouden of zilveren sieraden wilt dragen, dan lopen de kosten al snel op. De nieuwste sieradentrend speelt hier echter goed op in, want wij zien opvallend veel plastic sieraden voorbij komen op Instagram.

Lees ook: Dit moet je weten over sieraden en het coronavirus

Alles kan bij deze sieradentrend

Het leuke aan deze sieradentrend is dat er eigenlijk helemaal geen regels zijn. Je kunt zoveel plastic sieraden dragen als je maar wilt. Als jij meerdere ringen om één vinger wilt hebben, dan kan dat. En ook qua kleuren en prints kun je lekker losgaan. Daarnaast kun je ook prima nog een ander soort sieraden erbij dragen, zoals bijvoorbeeld een mooi erfstuk. Nieuwsgierig naar hoe deze sieradentrend eruit ziet? Hier wat inspiratie:

Bron | &C
Beeld | Getty, Instagram

Ook interessant