Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

We hebben leuk nieuws: vanaf nu verschijnt 8 keer per jaar het Margriet Bookazine

we-hebben-leuk-nieuws-vanaf-nu-verschijnt-8-keer-per-jaar-het-margriet-bookazine.png

Margriet heeft vanaf vandaag iets nieuws: het Margriet Bookazine. En dit zijn niet zomaar verhalen: ieder Bookazine bevat de mooiste en bijzonderste biografiëen én levensverhalen van en over inspirerende vrouwen.

Omdat de Bookazines in tijdschriftvorm worden uitgegeven, zijn ze makkelijk om in je tas mee te nemen, maar ook fijn om mee op de bank of in bad te kruipen. Handig, want geloof ons: dit zijn verhalen die zó raken, dat je ze meteen uit wilt lezen.

Een leven als een lied

Vandaag ligt het allereerste Bookazine in de schappen: Een leven als een lied, een openhartig boek over het leven van Willeke Alberti. Inclusief heel veel exclusieve privébeelden die speciaal voor dit boek zijn geselecteerd. Dit Bookazine is te koop in de dichtstbijzijnde (boek)winkel of je kunt ‘m hier online bestellen.

Nooit een Bookazine missen?

Het Margriet Bookazine verschijnt vanaf nu acht keer per jaar. Wil je er geen één missen? Dat kan! Vanaf €12 per halfjaar worden ze gewoon bij je thuisbezorgd. Bekijk de aanbieding hier.

Je ontvangt het eerstvolgende Margriet Bookazine Om wie je bent van Aaltje van Zweden rond 1 augustus. Een bijzonder en indringend boek over haar onveilige jeugd en hoe haar autistische zoon haar leert het leven te accepteren zoals het is.

Ook interessant