Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít is wanneer het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ begint

dit-is-wanneer-het-nieuwe-seizoen-van-heel-holland-bakt-begint.jpg

Het was even spannend of er wel een achtste seizoen van Heel Holland Bakt kon komen, maar gelukkig: ook dit jaar kunnen we weer genieten van de heerlijke creaties van de bakkers en gezellige jury. Kun jij ook niet wachten?

Dan hebben wij goed nieuws voor je.

Nieuwe seizoen ‘Heel Holland Bakt’

Met alle coronamaatregelen van dit jaar was het opnemen van televisieprogramma’s best lastig. Ook bij Heel Holland Bakt was het lang niet zeker of de opnames door konden gaan; er wordt in het programma immers altijd gezellig samen gebakken én geproefd in een witte tent. Niet helemaal coronaproof. Gelukkig was de oplossing simpel: er is gewoon een twee keer zo grote tent neergezet! En dat betekent dat wij aan het einde van dit jaar weer kunnen genieten van het gezelligste (en lekkerste) programma van de Nederlandse televisie. En eerlijk is eerlijk, dat kunnen we nu wel gebruiken.

Nog maar een paar dagen

Behalve de grotere tent is in dit seizoen alles gewoon als vanouds. Robèrt en Janny zijn er om te proeven en beoordelen, André van Duin is er als steun en toeverlaat voor de bakkers. En de bakkers, die zijn helemaal klaar voor de strijd om beste bakker van Nederland te worden. Wanneer we weer van al dit leuks kunnen genieten? Vanaf 27 december is Heel Holland Bakt weer op televisie. Nog even geduld dus, en dan… Bakkers klaar? Bakken maar!

Zelf bakken

Voor het 27 december is, hebben we natuurlijk eerst de kerstdagen nog. Een goed excuus om zélf de keuken in de te duiken en als echte thuisbakker heerlijke lekkernijen op tafel te toveren. Op Margriet.nl staan ontelbaar veel heerlijke recepten voor inspiratie, maar dit zijn op dit moment een aantal van onze favorieten:

Amandelbrownie
Honingkoekjes met sinaasappelcrème
Kaneelbroodjes
Worteltjestaart
Mini-tulbandjes met bramen

Bron | Omroep Max
Beeld | Omroep Max

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.      

Margriet 53

Margriet 53 ligt nu in de winkel!Het is bijna kerst, en daarom deze week: kerstmenu-tips van chef-koks, de gezichten van 2020, een interview met Anita Witzier en dochter Julia, het belang van decembertradities en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant