Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

RVD deelt prachtige nieuwe portretten van de prinsesjes

rvd-deelt-prachtige-nieuwe-portretten-van-de-prinsesjes.jpg

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft vandaag een paar prachtige portretten van de prinsesjes gedeeld. De foto’s van Amalia (16), Alexia (15) en Ariane (13) zijn vorige maand gemaakt op Paleis Noordeinde.

Het lijkt erop dat de foto’s zijn gemaakt tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie van het koningspaar en hun drie dochters.

Nieuwe portretten van prinsesjes

Op de portretten van de prinsesjes is duidelijk te zien dat ze inmiddels gewend zijn om voor de camera te staan. Amalia en Ariane dragen allebei dezelfde jurk als bij de fotosessie aan het begin van de koninklijke zomervakantie, toen het hele gezin in witte en blauwe tinten voor de pers verscheen. Prinses Alexia is de enige die zich voor de gelegenheid heeft omgekleed. Zij heeft haar blauwe jurk ingeruild voor een wit exemplaar.  

portretten van prinsesjes
Den Haag, juli 2020: De Prinses van Oranje in Paleis Noordeinde. Foto: RVD – Martijn Beekman
portretten van prinsesjes
Den Haag, juli 2020: Prinses Alexia in Paleis Noordeinde. Foto: RVD – Martijn Beekman
portretten van prinsesjes
Den Haag, juli 2020: Prinses Ariane in Paleis Noordeinde. Foto: RVD – Martijn Beekman

Oranjes op vakantie

Eerder deze week ontstond er de nodige ophef over het koningshuis. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima werden namelijk tijdens hun vakantie gefotografeerd voor een restaurant waar ze zojuist hadden gegeten. Niks aan de hand zou je denken, maar de twee poseerden wel érg dichtbij een van de eigenaren van het restaurant. Het stel kwam echter al snel met een excuses voor het schenden van de coronaregels. Wist je trouwens dat het voor de Nederlandse pers niet is toegestaan om foto’s van de Oranjes op vakantie te maken of delen? In ruil daarvoor deelt de RVD regelmatig officiële foto’s van het gezin, zoals deze portretten van de prinsesjes.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Beeld | RVD – Martijn Beekman

Ook interessant