Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nieuwe buren Harry en Meghan doen iets hartverwarmends voor het koppel

harry-en-meghan-margriet.jpg

Prins Harry en Meghan Markle wonen sinds een paar maanden deels in Canada. En daar hebben ze het getroffen met hun nieuwe buren.

Een aantal mensen die in dezelfde buurt als Harry en Meghan wonen, hebben namelijk een hartverwarmend gebaar naar het koppel gemaakt.

Privacy in Canada

Harry en Meghan verdelen hun tijd tussen het Canadese district North Saanich op Vancouver Island en het Verenigd Koninkrijk. Als ze in Canada zijn, willen ze natuurlijk zo veel mogelijk van hun privacy kunnen genieten. Maar ja, als je Harry en Meghan bent, is dat nu eenmaal bijna onmogelijk. Zo werd Meghan begin dit jaar nog op de foto gezet terwijl ze in Canada aan het wandelen was met Archie. Toch proberen hun buren de privacy van het koppel zo goed mogelijk te waarborgen.

Beschermen tegen paparazzi

Sommige buren hebben bij de gemeente een verzoek ingediend om het huis van Harry en Meghan beter te beschutten, door er extra bomen te laten planten. Ook wordt er om verkeersborden gevraagd die duidelijk aangeven dat het daar om privéterrein gaat en paparazzi er dus geen stap mogen zetten. En er is zelfs een Facebookgroep opgericht waarin buurtbewoners de locaties van de fotografen met elkaar delen.

Beter een goede buur…

En die gebaren waarderen Harry en Meghan zeker. Beter een goede buur dan een verre (in Engeland wonende) vriend, in dit geval. En zeker doordat Harry en Meghan binnenkort geen beveiliging door de Canadese politie meer bekostigd krijgen, kunnen ze dit soort hulp goed gebruiken.

Zo weigerde de eigenaar van een rondvaartbootbedrijf op Vancouver Island onlangs twee Japanse fotografen die het huis van de royals wilden vastleggen. Hij ontving daarna een telefoontje van Meghan zelf, om hem te bedanken. Hopelijk krijgt het koppel in ieder geval die extra bomen voor hun huis, zodat kleine Archie in alle rust op kan groeien.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | The Daily Telegraph
Beeld | Brunopress

Ook interessant