Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Enthousiaste reacties op nieuw kapsel koningin Máxima

nieuw-kapsel-maxima-amerika-margriet.jpg

Koningin Máxima is dinsdag neergestreken in Amerika, voor een belangrijke vergadering van de Verenigde Naties. Ze verscheen met een perfect gekapte coupe. En dat kapsel kan op veel positieve reacties rekenen.

VN-feestje voor Máxima

Samen met koning Willem-Alexander en minister-president Rutte is Máxima tot en met vrijdag in New York, om de 74e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Ook viert Máxima er een jubileumfeestje: het is dit jaar tien jaar geleden dat zij de functie kreeg van (hou je vast) de speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Dit houdt in een notendop in dat zij zich er wereldwijd voor inzet om meer mensen de kans te geven op economische en sociale ontwikkeling.

Nieuw kapsel lichter en korter

Zoals altijd, verschijnt Máxima in een prachtig outfit bij de gelegenheid. Maar nu valt vooral ook haar kapsel op. “Lijkt het nou zo, of is haar haar iets korter?”, vraagt een volger van Modekoningin Máxima zich af. “Lijkt lichter en korter”, valt iemand anders op. En: “Het haar lijkt inderdaad korter, het valt mooier rond haar gezicht.”

Wij zien ook duidelijk verschil ten opzichte van een paar dagen geleden.

Zo zag Máxima er vorige week nog uit…

Máxima haar Margriet

… en zo verscheen ze dinsdag voor de camera’s:

Máxima kapsel Margriet

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Nog meer beautyinspiratie opdoen? Op de Margriet Winterfair spot je de nieuwste trends op het gebied van kleren, haar en make-up. En heb je al gezien wat voor leuke workshops er zijn? Bestel hier je kaarten.

Bron | Modekoningin Máxima
Beeld | ANP

Ook interessant