Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nieuw programma met Arie Boomsma: Overwinnaars

Net5 start zondag 8 mei om 21.45 uur met het nieuwe human interestprogramma Overwinnaars – met Arie Boomsma. Hierin zien we elke aflevering drie dappere jonge mensen die worstelen met een groot probleem. Ze staan op een keerpunt in hun leven en willen samen met Arie een belangrijke stap zetten en dingen veranderen.

Zo zien we een meisje met een gezichtsaandoening dat op straat wordt uitgescholden en nagestaard. Zij wil voor eens en voor altijd duidelijk maken dat ze het zat is om op haar uiterlijk te worden beoordeeld. Een andere deelnemer heeft vliegangst en gaat samen met Arie voor het eerst na lange tijd de lucht in. Maar ook het overwinnen van stotteren of anorexia zijn zaken waarbij Arie zijn gasten steunt als zij een moedige stap richting persoonlijk geluk zetten.

Op naar verandering
Elke aflevering volgt Arie op deze manier drie inspirerende jonge mensen die korte metten willen maken met een lastige kwestie. In het programma zien we onder anderen een jongen die in coma heeft gelegen en zich terug vecht in het leven en een jonge vrouw die aan automutilatie leed, maar nu een mooie tatoeage over haar littekens wil zetten. Gedurende elke aflevering volgt Arie de drie personen in hun dagelijks leven, en ziet hoe ze toewerken naar deze verandering in hun leven. Daarvoor kijken ze terug: hoe begon hun probleem? En vooruit: wat zouden ze willen bereiken en welke stap is daarvoor nodig?

Arie Boomsma: “Dit is televisie zoals ik dat het liefst maak; over mensen die de obstakels in hun leven overwinnen. Ze nemen het heft in eigen hand. Een prachtig moment in het leven!”

Bron: Net5

Ook interessant