Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Grappig: hilarische bakserie met amateurbakkers in de hoofdrol op Netflix

netflix-amateurbakkers.jpg

Kijk jij het liefst naar de programma’s op 24 Kitchen, en mis je geen enkele aflevering van Heel Holland bakt en Cake boss? Dan is dit programma op Netflix – met een flinke dosis humor – echt iets voor jou. 

Het grappige aan Nailed it! is dat niet de beste keukenprinse(sse)n eraan meedoen. Integendeel, in de serie nemen bakkers met nul ervaring en/of talent het tegen elkaar op in de strijd om bijzondere taarten na te maken. En dat is te zien. Van ingewikkelde eenhoorns tot een (mis)baksel met een sprookjesprinses als bekroning; verrassend mooie taarten én de allerslechtste replica’s komen voorbij.

Deze bakkers zijn echte amateurs

Hoewel de taarten die worden nagemaakt ook een uitdaging zouden zijn voor professionele bakkers, is het voor de deelnemers van Nailed it écht een flinke uitdaging. Het zijn namelijk geen getalenteerde thuisbakkers die in hun eigen keuken al gewend zijn de meest lekkere zoete creaties in elkaar te draaien, maar enthousiaste amateurbakkers die er echt niets van kunnen. Voor degenen die het leuk vinden om taarten te maken en er behoorlijk goed in zijn, zijn hun pogingen tenenkrommend en hilarisch tegelijk. En voor degenen die er ook niets van bakken is het programma een feest van herkenning. De hoogst vermakelijke maar nogal eens falende bakkers doen natuurlijk niet zomaar mee aan Nailed it: de deelnemer die een goed gelijkende taart weet te maken die ook nog eens eetbaar is, gaat naar huis met 10.000 dollar.

Op Netflix is momenteel één seizoen van het bakprogramma te vinden, bestaande uit zes afleveringen van elk zo’n dertig minuten. Nieuwsgierig geworden? Hieronder zie je alvast een voorproefje:

Bron | ad.nl
Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook leuk om te lezen

Deze video wil je niet missen

Haarhack: hoe was je je haar zonder dat het gaat pluizen? Zo dus!

Ook interessant