Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Neem je lief voor valentijn gratis mee naar Cats!

musical-cats.jpg

De musical Cats van Andrew Lloyd Webber was afgelopen december voor het eerst in ruim tien jaar weer in Nederland te zien. Heb je het gemist? Niet erg! Wegens het grote succes keert de musical vanaf 2 april terug op de planken. En daar kun jij nu heel voordelig bij zijn!

Meer dan 81 miljoen mensen in meer dan dertig landen bezochten de show, die al in vijftien verschillende talen werd opgevoerd. Deze Engelstalige Londense West End versie heeft Nederlandse boventiteling zodat je niets van het verhaal hoeft te missen. Na zes weken vrijwel uitverkochte zalen in Amsterdam en Rotterdam komt CATS van 2 tot en met 22 april nog drie weken terug in Nederland. De musical is in te periode van 2 tot en met 22 april te zien in Rotterdam, Groningen en Breda.

Het verhaal

De musical speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar. De avond waarop de Jellicle-katten hun grote bal vieren. Een van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te beginnen. Grisabella, de glamourkat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert precies op deze avond terug naar huis. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar die willen niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden…

Valentijnsactie

Niets is romantischer dan samen met je lief genieten van een mooie theatervoorstelling. Ga snel naar de Margriet Theaterclub, want tot en met 14 februari krijg je het 2e kaartje gratis. De aanbieding is geldig op twee geselecteerde voorstellingen. Heb je geen date voor valentijn? Je kunt natuurlijk ook gezellig je beste vriendin meenemen!

Ook interessant