Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nederlander kust Meghan Markle tegen alle protocollen in

meghan-markle.jpg

Meghan Markle is momenteel een van de meest besproken vrouwen ter wereld. Best bijzonder als je haar mag ontmoeten. Laat staan dat je haar kunt kussen.

De Nederlandse rolstoelbasketballer Jelle van der Steen greep dan ook zijn kans tijdens de Invictus Games in de Australische stad Sydney.

Dikke pakkerd voor Meghan

Prins Harry, de initiatiefnemer van de Invictus Games, waaraan gewonde veteranen deelnemen, en zijn vrouw Meghan reikten dit weekend de prijzen uit aan winnaars van het evenement. Zo ook aan Jelle, die zilver won voor basketballen en goud voor tennis. Vlak nadat Meghan hem zijn medailles omdeed, trok de speler haar uitgestoken hand iets naar hem toe. Meghan begreep de hint en liet hem een kus op haar wang planten. Lief als ze is, kon ze daar wel om grinniken. En juichen dat Jelle deed! Zijn actie vliegt over het internet.

Geen lichamelijk contact

Het protocol luidt dat leden van het Britse koningshuis behalve handenschudden geen lichamelijk contact met het publiek mogen hebben. Maar zeker tijdens hun reis door Australië, Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland hebben Meghan en Harry deze regel aan hun laars gelapt. Bovendien vroeg Jelle keurig om toestemming aan de Duchess. “Ik vroeg het netjes en ze ging akkoord”, laat hij aan Omroep Brabant weten. Bovendien wierp hij zich als een ware gentleman op: “Ze leunde naar voren, ik hield haar tegen anders was ze gevallen.”

Bron | People, Omroep Brabant
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant