Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Naar musical The Bodyguard? Krijg nu het tweede kaartje cadeau!

the-bodyguard.jpg

Na bijna twee jaar volle zalen, meer dan 600 voorstellingen en ruim 800.000 bezoekers gaat de musical The Bodyguard stoppen! Verlenging is écht niet meer mogelijk. De publieksfavoriet is nog maar even te zien; tot en met 16 juli in het Beatrix Theater in Utrecht. Pak dus die laatste kans en boek kaarten, want deze voorstelling is te goed om te missen. Bovendien krijg je nu bij elke kaart de tweede cadeau!

Kom nu het nog kan genieten van de wereldhits van Whitney Houston zoals I will always love you en I wanna dance with somebody. Je hoort de nummers in de originele, Engelstalige versie.

Sterrencast & musicalprijzen

The Bodyguard is een winnaar! Niet alleen scoorde de musical enorm bij het publiek, hij sleepte ook drie Musical Awards in de wacht. Niet gek, met zo’n sterrencast. Romy Monteiro en April Darby schitteren afwisselend als superster Rachel Marron. En Dave Mantel en Mark van Eeuwen zijn afwisselend te zien in de rol van sexy bodyguard. Feel the heat with somebody… het kan nog heel even!

Bestel hier je kaarten via de Theater & Musical Club van Margriet en je krijgt elk tweede kaartje cadeau. Dit geldt voor alle voorstellingen tot en met 16 juli, dus wees er snel bij en je kunt nog boeken voor de dag van je keuze!

Bekijk onderstaande video waarin castleden Romy Monteiro, Patrick Martens en Nurlaila Karim  automobilisten verrassen met een speciale karaoke tankstop.

Foto | Roy Beusker Fotografie

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant