Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Na regen komt zonneschijn: zondag tóch nog mooi weer verwacht

mooi-weer-zon-margriet.jpg

Je zou het niet verwachten als je nu naar buiten kijkt, maar er is toch echt mooi weer op komst. We kunnen dit weekend zelfs weer lekker buiten zitten.

Dit voorspelt Martijn Dorrestein, meteoroloog bij Buienradar.

Eerst even doorbijten

Voordat het zo ver is, moeten we eerst nog de nodige buien doorstaan. Vandaag kan er zelfs een plaatselijke hagelbui vallen en de temperatuur varieert van 11 graden in het noorden tot 15 graden in het zuiden. Dit weer houdt morgen ook nog aan, met zelfs een beetje onweer in de ochtend.

Mooi weer op zaterdag en zondag

Maar morgenmiddag klaart het gelukkig op. “Zaterdagmiddag wordt het vanuit het westen steeds droger. De zon zal zich ook even laten zien tussen de stapelwolken door”, aldus de weerman. Nog niet echt lekker weer om buiten te zitten, maar zondag is het dat wel met veel zon en gemiddeld 17 graden. 

Op naar de 20 graden

En de dagen erna blijven we verbetering zien: “Begin volgende week kunnen nog een paar buitjes vallen, maar dat zal niet zo veel voorstellen”, voorspelt Dorrestein. In de loop van volgende week kan het zelfs weer rond de 20 graden worden. Nog even geduld houden dus!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | iStock

Wil je je moeder verrassen met een leuk cadeau voor Moederdag? Ga dan voor een Bladcadeau! Hier doe je haar weken- of zelfs maandenlang plezier mee en je hebt keuze uit ruim honderd tijdschriften. Extra fijn: t/m 10 mei bestel je een Bladcadeau met 15 procent korting én wordt het gratis bezorgd vanaf € 15,-. Kijk snel op bladcadeau.nl.

Ook interessant