Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Musthaves voor Streep-je-Slank introductieprogramma

smoothie-maken.jpg

Doe je mee met het Streep-je-Slank 30 dagen introductieprogramma? Leuk! Maar met onderstaande tools wordt het nóg leuker! 

Voor in de keuken

Voor het maken van smoothies is een goede blender onmisbaar. Onze favoriet qua prijs en prestaties is de Philips HR2093/00. Ook door de Consumentenbond is deze blender als beste getest. Wat ook niet mag ontbreken in de keuken is een goede keukenweegschaal. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar ons oog viel meteen op deze mooie van Bloomingville. Tot slot: een citruspers. Waarschijnlijk heb je ‘m wel in je kast staan, zo niet, dan is de Philips HR2752 een aanrader!

Voor je workouts

Heb jij al een hartslagmeter? Altijd handig om aan te schaffen! Een hartslagmeter voorziet je tijdens de training niet alleen van handige gegevens, maar je kunt het ook gebruiken om jouw persoonlijke work-out te optimaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld in de gaten houden wat jouw gemiddelde of maximale hartslag is, en hoeveel calorieën je verbrandt. Naast een hartslagmeter is een fitnessmatje ook handig voor het uitvoeren van je work-outs. Wil je meer uitdaging tijdens de work-outs? Gebruik dan een kettlebell.

Smartband of Smartwatch

In ons drukke dagelijkse leven is het vaak lastig om een uurtjes sporten in te plannen. Zonder dat we het doorhebben zitten we eigenlijk te veel en bewegen we te weinig. Klinkt dit je bekend in de oren? Een smartwatch of smartband kan je helpen in de gaten te houden of je meer moet bewegen – en wanneer!

Een smartband of smartwatch legt al je bewegingen vast en houdt dit bij in een app voor op je telefoon. Zo kan je goed in de gaten houden of je genoeg hebt bewogen en of je je vooraf gestelde doelen gehaald hebt. De perfecte ondersteuning als je graag fitter wil worden.

Weegschalen

Wil je je gewicht in de gaten houden door jezelf vaker te wegen? Dan kan je kiezen voor een mooie analoge weegschaal, een digitale weegschaal of een analyseweegschaal of multifunctionele weegschaal. Deze meten ook je vetpercentage en berekenen je BMI. Sommige multifunctionele weegschalen kunnen ook je bot- spier- en vochtmassa meten. Zo heb je een totaal overzicht van je hele lichaam en gemakkelijker je doel bereiken! Let er wel op dat je je iedere keer op het zelfde moment weegt. Je kunt hiervoor het beste een vast moment voor jezelf inplannen.

 

Ook interessant