Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bestel tickets voor de musical On Your Feet! met € 25 voordeel per kaartje

musical-on-your-feet.jpg

Wil jij je beste vriendin, je moeder, zus of tante graag eens in het zonnetje zetten? Margriet heeft een geweldige tip: verwen haar met een avondje swingen bij de musical On Your Feet! Deze danceclassic gaat over het leven én de wereldberoemde hits van Gloria Estefan. Bestel nu tickets voor de musical On Your Feet! met € 25 voordeel per kaartje.

Gloria en haar Emilio

Danste je vroeger als klein meisje samen met je beste vriendin ook op hits van Gloria Estefan? Waarschijnlijk hoor je de tunes al in je hoofd zodra we zeggen: Dr. Beat, 1-2-3 , Conga en Rhythm is gonna get you. Deze nummers en haar vele andere hits komen voorbij in de musical On Your Feet! In de musical staat de bijzondere relatie met haar man en producer Emilio Estefan centraal, met wie zij samen haar hits creëerde. Maar behalve succesvolle perioden kende Gloria ook minder gelukkige tijden in haar leven. Na een zwaar ongeval met een tourbus hing haar leven aan een zijden draadje. Met de onvoorwaardelijke steun van Emilio en onuitputtelijke doorzettingskracht kwam ze er weer bovenop.

In de musical On Your Feet! kruipt Vajèn van den Bosch in de huid van Gloria en wisselen Jim Bakkum en Tommie Christiaan de rol van Emilio af.

Waar en wanneer?

Wil je een onvergetelijke avond uit? On Your Feet! is een musical die je niet mag missen. De voorstelling wordt nog tot en met april 2018 opgevoerd in het Beatrix Theater in Utrecht, dus wees er snel bij.  Wedden dat je tijdens deze swingende avond geen minuut stil kunt zitten? Vriendinnen Ingrid en Liezet mochten backstage een kijkje nemen bij de musical. En enthousiast dat ze waren!

 

Kaarten bestellen

Reserveer nu je tickets voor On Your Feet! met € 25 voordeel per kaartje via Theaterclub van Margriet. Vragen of telefonisch reserveren? Neem contact op via 088 – 550 0262.

Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Lees ook

Bekijk ook

Een interview met de artiestenmanager van Margriet Winter Fair

Ook interessant