Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hitmusical Annie M.G. Schmidt stopt: koop jij één van de laatste kaarten met voordeel?

12.jpg

De cast heeft een behoorlijke tijd op de planken gestaan met de hitmusical Annie M.G. Schmidt, maar loopt nu toch echt op z’n eind. De voorstelling is nog maar enkele weken te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. 

De musical kreeg geweldige recensies en nam verschillende prijzen in ontvangst. Waaronder de award voor ‘Beste Musical’ en ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Na een uitverkochte landelijke tournee is de voorstelling nu nog maar enkele weken te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Het verhaal

Bijna elke Nederlander kent het werk van Annie M.G. Schmidt wel. De talentvolle dame schreef allerlei bekende boeken en gedichten. Maar eh, wie is zij zelf eigenlijk? Wie was de vrouw achter de bekende schrijfster? Dat is de vraag die centraal staat in de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. De voorstelling zit vol humor en bekende nummers, wat de musical helemaal compleet maakt.

Koop je kaarten en ontvang tot € 15,- voordeel

De laatste voorstelling is op 13 januari 2019 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Bestel daarom vandaag nog kaarten mét voordeel via theaterclub.nl

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant