Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bewonder de musical Anastasia en bestel hier je kaarten mét voordeel

2019-voorpremiere-anastasia.jpg

Goed nieuws voor de musicalliefhebbers: vanaf september kun je de nieuwe Broadway-musical Anastasia bewonderen in het theater. En misschien nog wel beter nieuws: via Margriet kun je er met voordeel bij zijn!

De musical Anastasia zal te zien zijn in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Het verhaal

Het verhaal gaat over Anya, een jonge vrouw die niets meer weet over haar verleden. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar antwoorden. Wat is er gebeurd? En hoe kan het dat ze sprekend lijkt op de vermiste  prinses, Anastasia Romanov? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis en ontdekt ze wie ze werkelijk is…

Gelijknamige animatiefilm

Voor sommigen zal het verhaal misschien bekend voorkomen. De musical is namelijk gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 1997. Naast geheel nieuwe liedjes,  zullen ook de Nederlandstalige versies van de grootste hits uit de tekenfilm te horen zijn, waaronder het voor een Oscar genomineerde ‘Journey to the Past’ en ‘Once upon a December’. De musical is ontwikkeld door Stage Entertainment en ging in 2017 voor het eerst in première op Broadway.

Beleef de historie en ontdek het mysterie

Beleef als één van de eersten het avontuur rondom Anya en de vermiste Romanov prinses Anastasia. Via de Theaterclub van Margriet ontvang je 10 euro voordeel per kaart voor de voorpremières van 5 t/m 22 september. Ga je liever naar de reguliere voorstellingen van 23 september t/m 22 december, dan ontvang je 5 euro voordeel per kaart!


Ook interessant