Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit zijn de 5 mooiste kerstcommercials van 2018

frekkel_staatsloterij_kerstcommercial_margriet.png

In december zie je de mooiste reclames op televisie en online voorbijkomen. Kerstcommercials zijn steeds vaker heuse minispeelfilms die je tot tranen toe kunnen roeren.

Ook deze kerst werd er weer flink uitgepakt om ons aan het huilen en het lachen te krijgen. Dit vinden wij de vijf mooiste kerstcommercials van 2018:

1. Frekkel (Staatsloterij)

Als zijn baasje hardop uitspreekt dat hij alleen nog maar mooie dingen in het leven wil als hij de jackpot van de Staatsloterij wint, neemt Frekkel – niet moeders mooiste hondje – de benen. De afloop is zó zoet.

2. Was je nog maar bij ons (Plus)

De vrouw die met haar moeder staat te zwoegen in de keuken om een heerlijk kerstdiner te bereiden… maar aan het eind van de commercial wordt er iets hartverscheurends duidelijk. Kippenvel.

3. Stop de tijd (BBC)

De tijd vliegt voorbij. We zeggen het zo vaak, zijn druk, druk, druk. Maar we hebben het zélf in de hand om tijd voor elkaar te maken. Deze moeder en zoon zetten de tijd even stil. En dat levert prachtige beelden op.

4. Zo ver weg, maar toch zo dichtbij (Macy’s)

Met de ruimte als decor, kán het niet anders dan dat een kerstcommercial waanzinnig mooi wordt. Zoals dit spotje over een moeder die boven de aarde zweeft.

5. Zo vader, zo zoon (Bouygues Télécom)

Hoe een telefoon het meest nostalgische en hartverwarmende cadeau kan zijn voor je vader, bewijst deze kerstcommercial. We besparen je de zoektocht: het aanstekelijke nummer dat wordt gebruikt is Come and get your love van Redbone.

Beeld | Staatsloterij

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant