Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Mooi nieuws van vandaag: situatie Brabant stabiel, Harry Potter-boek gratis te beluisteren

mooi-nieuws-van-vandaag.jpg

In deze tijd, waarin het slechte nieuws ons om de oren vliegt, is het fijn om af en toe ook eens góed nieuws te lezen. Dus verzamelen wij iedere dag de mooiste, gezelligste en meest hoopgevende berichten voor je. Vandaag onder andere: de situatie in Brabant blijft stabiel en mooi initiatief van moederbedrijf Nivea.

Dat bewijst maar weer eens dat het niet alleen maar ellende is in deze wereld.

Opnames in Brabant nog steeds stabiel

We schreven het gisteren al, maar ook vandaag kunnen we melden dat het aantal coronapatiënten in Brabant redelijk stabiel blijft. Dat betekent dat er al een aantal dagen geen extreme groei meer is in het aantal nieuwe besmettingen. De maatregelen lijken dus te helpen. Er liggen momenteel 560 mensen in het ziekenhuis, waarvan 175 patiënten op de intensive care.

Harry Potter is gratis te beluisteren

Een mooi gebaar van J.K. Rowling: de Britse schrijfster heeft het luisterboek van Harry Potter and the Philosopher’s Stone wereldwijd gratis beschikbaar gemaakt. De Engelse editie is ingesproken door Stephen Fry. Je kunt het boek hier beluisteren.

Beiersdorf doneert miljoen liter ontsmettingsmiddel

Beiersdorf, het moederbedrijf van onder andere Nivea en Labello, heeft vijftig miljoen euro beschikbaar gesteld om wereldwijd te helpen tijdens de coronacrisis. Zo doneren ze onder andere een miljoen liter ontsmettingsmiddel en vijf miljoen huid- en handverzorgingsproducten van Nivea aan medisch personeel. In Nederland gebeurt dit in samenwerking met het Rode Kruis.

Ex-coronapatiënt krijgt applaus van medisch personeel

Een patiënt in het Isala ziekenhuis is genezen van het coronavirus, en mocht de verpleegafdeling verlaten. Dat deed hij onder luid applaus van de zorgverleners van de afdeling, en dat levert een leuk filmpje op, die je hier kunt bekijken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Omroep Brabant, RTL Nieuws

Ook interessant