Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Mooi herfstweer op komst, met donderdag maar liefst twintig graden!

mooi-herfstweer-op-komst-met-donderdag-maar-liefst-twintig-graden.jpg

De afgelopen dagen deed je er niet verstandig aan om zonder paraplu de deur uit te gaan. De kans op een nat pak was namelijk behoorlijk aanwezig. Maar na regen komt zonneschijn, want in de loop van de week wordt het twintig graden!

Vandaag kunnen er nog enkele buien vallen en wordt het zo’n vijftien graden.

Morgen al warmer

Morgen merken we al dat het warmer wordt en dat is geen slecht nieuws als je, net als vele Nederlanders, herfstvakantie hebt. De temperatuur stijgt dan naar zo’n zestien à zeventien graden. In het zuidoosten van ons land wordt het nog een aantal graden warmer, daar wordt het zo’n achttien tot negentien graden.

Donderdag twintig graden

Heb je een leuk uitje gepland staan deze week? Dan is het verstandig om deze te plannen op donderdag. Dan wordt het namelijk in het grootste deel van het land twintig graden. In de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland kan het zelfs nog net iets warmer worden.

Zaterdag kouder

Vrijdag is het ook nog een prima dag waarop de gemiddelde temperatuur iets lager zal liggen. Zaterdag is het mooie weer helaas alweer voorbij en kan de paraplu weer mee als je de deur uitgaat. Het gaat vanaf zaterdag regenen en het wordt merkbaar kouder.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant