Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Monica (317 kilo) wil de dikste vrouw ter wereld worden

Veel vrouwen dromen van maatje 38, maar dat geldt niet voor de 27-jarige Monica Riley. Haar missie is om de dikste vrouw ter wereld te worden. Ze hoopt op haar 32ste haar streefgewicht van 450 kilo bereikt te hebben.

Het Amerikaanse plus size model wil zo dik worden dat ze niet meer kan bewegen en helemaal afhankelijk is van haar 25-jarige vriend Sid. “Dan voel ik me een koningin,” vertelt ze in de video van Barcroft TV. “Hoe zwaarder ik word, hoe sexier ik me voel.”

Regardless of the health risks of being morbidly obese, Monica and Sid are charging full steam ahead with their mammoth quest

One of the things Monica says she is looking forward to is getting a bed with a built in toilet which Sid will have to empty

Geholpen door vriend

Haar vriend Sid, die een normaal gewicht heeft, ziet het ook wel zitten om de dikste vriendin ter wereld te hebben. Hij vindt zwaarlijvige vrouwen erg aantrekkelijk en voor hem is zijn relatie met Monica (nu 317 kilo) ‘een droom die is uitgekomen’. Hij voert haar letterlijk de hele dag door, zodat ze haar ongezonde doel kan bereiken. Dit soort mannen worden ook wel feeders genoemd. Volgens Monica, die duizenden volgers op internet zegt te hebben, zijn er zelfs mannen die haar betalen om te eten.

Achtduizend calorieën per dag

Om haar streefgewicht van 450 kilo te bereiken, volgt Monica een dieet van zo’n achtduizend calorieën per dag. Zo werkt ze – met hulp van Sid – op een gemiddelde dag onder andere dertig chicken nuggets, vier McChickens, vier dubbele cheeseburgers en meer dan drie liter ijs naar binnen. Monica hoopt op deze manier op haar 32ste haar droomgewicht aan te tikken.

Monica Riley consumes 8,000 calories a day in her quest to become the world's fattest woman

Bezorgde moeder

De kans is groot dat Monica haar droom gaat waarmaken. Sinds zij en Sid elkaar vier maanden geleden via internet leerden kennen, is ze al vijfentwintig kilo aangekomen. De enige die zich een beetje zorgen lijkt te maken om Monica’s gezondheid, is haar moeder. Zij begrijpt niet dat haar dochter zichzelf vrijwillig immobiel eet. Maar omdat Monica zegt dat ze daar echt gelukkig van wordt, steunt ze haar dochter.

Her mother Terri is gravely concerned about the health implications of Monica's quest

Bron | Daily Mail

Ook interessant