Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Isolde (44) gebruikt de Mindfulness app: ‘Ik kan dingen makkelijker accepteren en ben veel vrolijker’

mindful-young-woman-salutes-rising-sun-at-ocean.jpg

Isolde (44) is getrouwd, heeft 3 zonen van 20, 16 en 12. Werkt als grafisch vormgever, speelt in haar vrije tijd dwarsfluit bij een harmonie, danst én doet aan yoga. Door haar drukke leven merkte ze dat ze het soms moeilijk vond om de balans te vinden. Met behulp van de app heeft ze daar veel minder moeite mee. 

Margriet samen met VGZ

Meer grip op je leven

Na wat gelezen te hebben over Mindfulness besloot Isolde actief te gaan zoeken waar ze een training zou kunnen volgen. Door de training kwam ze in aanraking met de VGZ Mindfulness coach app. Deze app bevat oefeningen die je helpen om meer mindful te zijn. En dat is veel minder zweverig dan je denkt. Mindfulness kan je minder stress opleveren en maakt je meer zelfbewust, rustig en ontspannen. Hierdoor wordt je energielevel hoger en slaap je beter.

De app heeft een speciaal programma van vijf weken. In ongeveer 25 oefeningen bouw je rustig op. Je kan instellen wanneer je een melding wilt ontvangen. Behoefte aan losse oefeningen? Dat kan ook, er zijn er meer dan 40 beschikbaar, van ademhalingsoefening tot een wandeling. Voor ieder wat wils.

Isolde’s ervaring

Isolde: ‘Ik vond het in eerste instantie lastig om de oefeningen in mijn drukke dag in te plannen. Maar toen ik merkte dat ik meer rust kreeg door de oefeningen te doen, werd ik meer gemotiveerd en werd het makkelijk om er tijd voor vrij te maken. Ik zit veel beter in mijn vel en voel me veel meer in balans. En dat zowel privé als op het werk. Als ik heel soms wel eens neig om toch meer stress te voelen dan ben ik me bewust daarvan en kan dat gevoel makkelijk ombuigen.’

Isolde

Wil jij de app ook uitproberen? Download ‘m hier: https://www.vgz.nl/mindfulness-coach-app


Ook interessant