Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Michelle Obama gaf Meghan Markle dít advies over het moederschap

michelle-obama-meghan-markle-margriet.png

Michelle Obama weet als geen ander wat Meghan Markle meemaakt. Getrouwd zijn met een wereldberoemde man, je kind moeten opvoeden voor het kritische oog van miljoenen mensen… 

Daarom heeft de voormalige first lady een belangrijk advies aan de hertogin gegeven over het moederschap.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Meghan interviewt Michelle

Meghan Markle maakt een carrièreuitstapje als gasthoofdredacteur van de Britse Vogue. Voor het septembernummer besloot de hertogin Michelle Obama te interviewen. “Mijn voormalige first lady en nu een vriendin”, aldus Meghan.

Ruimte geven

Op het moment van het interview was Meghan nog zwanger. Uiteraard kwam het gesprek dan ook op het moederschap. Michelle, zelf moeder van twee dochters, drukte Meghan een aantal dingen op het hart. “Geef ze de ruimte om te ontdekken en te transformeren tot de mensen die ze willen zijn”, zo citeert CNN. Ook adviseert ze om te leren loslaten. “Als moeder wil je dat je kind niets overkomt, maar het leven loopt nu eenmaal anders. Geschaafde knieën, hobbelige wegen en gebroken harten horen erbij.”

Koesteren

Michelles dochters zijn nu 21 en 18 jaar oud, maar ze kan zich de gebroken nachten in het begin nog goed herinneren. “Het kersverse ouderschap is slopend. Daar weet jij nu vast alles van”, refereert ze aan Meghan. “Maar er is zoiets bijzonders aan een baby in huis hebben. Ik ben zo blij dat jij en Harry dit kunnen ervaren, Meghan. Koester het.”

Bron | CNN
Beeld | ANP

Ook interessant