Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Help meisjes te bevrijden uit de prostitutie

lock-me-up-free-a-girl.png

Wereldwijd worden miljoenen meisjes gedwongen tot prostitutie en opgesloten in hokjes van 1 bij 2 meter. Hun leven is een hel. Om aandacht te vragen voor dit probleem houdt de Stichting Free en Wimmy Hu (oprichting van THE RED SUN en algemeen directeur van Free a Girl) de actie Lock me Up – Free a Girl.

Van dinsdag 20 mei tot en met zaterdag 24 mei laten deelnemers zich op verschillende locaties door heel Nederland 12 uur lang opsluiten om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Hoe meer geld er wordt opgehaald, hoe meer meisjes Free a Girl uit de prostitutie kan bevrijden.

Over Free a Girl

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen jaar heeft de stichting bijgedragen aan de bevrijding van bijna 2.600 meisjes.

Doneren?

Ga naar lockmeup.nl en sponsor een deelnemer die zich 12 uur laat opsluiten via hun persoonlijke actiepagina of sponsor een restaurant. Je kunt ok bieden op aantrekkelijke veilingitems op de website.

Ook interessant