Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan over Kate: ‘Zij maakte míj juist aan het huilen’

meghan-over-kate-zij-maakte-mij-juist-aan-het-huilen-margriet.jpg

Vannacht is eindelijk het veelbesproken interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey uitgezonden en daar zijn interessante dingen uitgekomen. Zo vertelt Meghan openhartig over een ruzie die zij met Kate Middleton had.

Volgens Meghan heeft de media een compleet andere draai gegeven aan een ruzie tussen hen.

Woordenwisseling tussen Meghan en Kate

Een aantal maanden na het huwelijk tussen Meghan en Harry schreven verschillende Britse tabloids dat er vlak voor het huwelijk een ruzie zou zijn geweest tussen Meghan en Kate, waarbij Meghan Kate zelfs aan het huilen zou hebben gemaakt. Tijdens het interview met Oprah laat Meghan echter weten dat hier niks van waar is: Kate zou juist háár aan het huilen hebben gemaakt.

Lees ook: Meghan Markle beschuldigd van ‘pestgedrag’ door medewerkers van Buckingham Palace

‘Waarom kon ze me niet iets meer steunen?’

De ‘ruzie’ tussen Meghan en Kate zou te maken hebben gehad met de jurkjes voor de bruidsmeisjes. “Het maakte me aan het huilen en heeft mijn gevoelens gekwetst. En ik dacht, gezien al het andere dat er die dagen gebeurde, dat het niet logisch is dat ze zich niet gedroeg zoals anderen deden. Waarom kon ze me niet iets meer steunen, gezien wat er allemaal met mijn vader speelde.”

Excuses van Kate

Meghan laat weten dat ze verder uit respect naar Kate toe niet te veel in detail wil treden, maar dat Kate wel degelijk haar excuses heeft aangeboden voor het voorval. “Ze nam haar verantwoordelijkheid, en bood haar excuses aan, ze bracht me bloemen en een briefje met een verontschuldiging. Ze deed wat ik zou doen als ik iemand gekwetst had.”

Misleidende krantenkoppen

Voor Meghan was het daarmee dan ook klaar, maar dat de media het verhaal daarna alsnog oppakten en er een compleet andere draai aan gaven, was voor haar erg moeilijk. “Het was zwaar om beschuldigd te worden van iets wat ik niet had gedaan en wat mij was overkomen.” Er was echter niemand die het voor haar opnam en ook het koningshuis deed niks aan de berichtgeving.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Harpers Bazaar
Beeld | Getty

Ook interessant