Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan Markle verwijst op lieve wijze naar baby Archie op Wimbledon 

meghan-markle.jpg

Tennisster Serena Williams had donderdag een wel héél bijzondere toeschouwer in het publiek zitten: niemand minder dan Meghan Markle bracht een onverwachts bezoekje aan het tennistoernooi van Wimbledon.

Volgens Britse media verscheen Meghan samen met twee vriendinnen van de universiteit.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Super Bowl

Helemaal toevallig is de aanwezigheid van Meghan niet: de vrouw van prins Harry is al jaren goed bevriend met Serena. Hun vriendschap stamt uit 2010, toen de twee elkaar leerden kennen tijdens de Super Bowl in Amerika. Ze speelden zelfs een blauwe maandag samen football als NFL-spelers in Celebrity Beach Bowl in 2014. In mei 2018 was Serena nog – samen met haar man Alexis Ohanian – aanwezig bij de bruiloft van Meghan en Harry.

Verwijzing naar Archie

Meghan zag er overigens opvallend casual uit: de hertogin van Sussex droeg een witte blazer, jeans, maar wel stiletto’s. Om haar nek droeg ze een dun kettinkje met de letter ‘A’, wat waarschijnlijk een verwijzing is naar haar zoontje Archie.

Bijzondere dag

Meghan heeft een druk weekend voor de boeg: morgen vindt de doop van Archie plaats in de kerk van het kasteel van Windsor. Britse media zijn al druk aan het speculeren over wie de peetouders van Archie zullen worden. Serena Williams in ieder geval niet, weten ze al te melden.

Bron | The Sun
Foto | Getty

Ook interessant