Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan Markle verschijnt waarschijnlijk eerder dan verwacht weer in het openbaar

meghan-markle-harry-trooping-the-colours-margriet.jpg

Meghan Markle is met volle teugen aan het genieten van baby Archie. Maar ondanks haar verlof zal de hertogin van Sussex zich binnenkort alweer in het openbaar laten zien. 

Dat melden Britse media.

Cocoonen

Baby Archie is op 6 mei 2019 geboren. Twee dagen later toonden Meghan en Harry trots hun zoontje aan de wereld. Vervolgens kroop de kersverse mama weer heerlijk in haar cocoon. Maar een kleine maand na haar bevalling, lijkt het erop dat ze binnenkort toch alweer in de schijnwerpers treedt.

The Queen’s verjaardag

Schoonzus Kate Middleton verscheen twee weken na de geboorte van prins Louis ook alweer in het openbaar. Ze gaf een verrassingsbezoek aan Trooping the colour, de parade die jaarlijks wordt georganiseerd om de verjaardag van Queen Elizabeth te vieren. Een belangrijke dag voor de vorstin, waar volgens Britse media ook kersverse moeder Meghan een uitzondering voor zal maken.

Voor het eerst

Dit jaar vindt de Trooping the colour-parade plaats op zaterdag 8 juni. En dat wordt naar verwachting dan ook de eerstvolgende publieke verschijning van Meghan Markle sinds het tonen van baby Archie, ruim een maand na haar bevalling.

Zo zagen Meghan en Kate eruit tijdens Trooping the colour vorig jaar:

Trooping the colour Meghan Kate Margriet

Trooping the colour 2018 Margriet

Dit Wake Up Light zal Meghan vast goed kunnen gebruiken om een frisse en energieke verschijning te maken. Die gebroken nachten, hè… Nu met 45 procent korting in de Margriet Shop

Bron | Mirror
Beeld | ANP

Ook interessant