Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

De kans bestaat dat Meghan Markle terugkeert in ‘Suits’

meghan-markle-suits-comeback.jpg

Voordat Meghan Markle prins Harry ontmoette, was ze een bekende actrice die in de Amerikaanse advocatenserie Suits speelde. De makers bieden haar nu miljoenen dollars om nog één keer acte de présence te geven. 

En daar hoeft ze maar één of twee regels tekst voor te zeggen als haar personage Rachel Zane, meldt een bron aan The Sunday Mirror.

Goed doel

Dat gaat ze écht niet doen, denk je? Nou, de kans bestaat zeker wel dat de hertogin ja zegt: de makers hebben namelijk voorgesteld om het geld te doneren aan een goed doel naar Meghans keuze. En Kensington Palace liet volgens The Sunday Mirror in 2017 nog weten dat ze, ook als royal, af en toe kleine projecten naar keuze mag steunen, zolang het maar op vrijwillige basis is.

Zwanger

Meghan moet dus überhaupt nog ja of nee zeggen, maar de producenten hebben al in grote lijnen bedacht hoe ze het allemaal willen bolwerken. Zo zijn ze bereid om naar Engeland toe te vliegen, Meghans nieuwe woonplaats, en zal het haar slechts een halve dag of minder kosten. Ook weten ze wel raad met Meghans babybuik. “We zouden een verhaallijn kunnen creëren waarin Rachel en Mike (haar man in de serie, red.) een nieuw leven hebben opgebouwd en een gezin aan het stichten zijn. We hebben denk ik maar een of twee regels tekst van Rachel nodig, bijvoorbeeld waarin ze zegt dat ze nooit had gedacht zo’n mooi leven te krijgen. En dat zou dan mooi overeenkomen met het echte leven van Meghan.”

Geboorte voor de deur

We zijn ontzettend benieuwd wat Meghans antwoord wordt. En wat zou Harry ervan vinden? Misschien komt het bovendien helemaal niet zo goed uit, want de geboorte van hun kindje is dichterbij dan eerst gedacht werd. En of Queen Elizabeth er nou zo om staat te springen, de royals in zo’n Hollywoodserie? Eén ding is zeker: áls Meghans comeback als Rachel Zane ervan gaat komen, wordt dat de best bekeken aflevering van Suits ooit.

Bron | The Sunday Mirror
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant