Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waarom queen Elizabeth en Meghan Markle een extra hechte band hebben

waarom-queen-elizabeth-en-meghan-markle-een-extra-hechte-band-hebben.jpg

Meghan Markle krijgt de nodige kritiek te verduren. Dat gaat haar en prins Harry niet in de koude kleren zitten – en queen Elizabeth ook niet.

Elizabeth heeft een ongebruikelijk hechte band met Meghan, zo meldt de Britse royaltydeskundige Duncan Larcombe aan Daily Mail. En daar is een goede reden voor.

Geen outsider

Volgens hem heeft de koningin extra veel tijd en moeite in haar relatie met Meghan gestoken. Zo mocht ze toen ze nét getrouwd was met Harry mee naar de koninklijke opening van een nieuw treinspoor. Anders dan Kate Middleton. Waarom? Zodat Meghan zich geen outsider voelt. Zo wil Elizabeth haar het lot van prinses Diana, de moeder van prins Harry en dus de schoonmoeder die Meghan helaas nooit ontmoet heeft, besparen.

Diana en de paparazzi

Diana werd al sinds ze lid werd van de Britse koningsfamilie opgejaagd door paparazzi. En daarbij werd ze regelmatig in een slecht daglicht gezet. Hetzelfde dreigt de laatste tijd met Meghan te gebeuren. Is het niet de manier waarop ze baby Archie vasthoudt, dan is het wel de wijze waarop ze de kleine George feliciteert reden om op haar af te geven. Ontzettend flauw, maar gelukkig heeft Meghan haar schoonfamilie dus aan haar kant staan.

Met je (schoon)moeder, -zus en/of oma naar Mamma Mia! de musical? Scoor nu met 50% korting je kaartjes in de Margriet Shop.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | Daily Mail
Beeld | ANP

Ook interessant