Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waarom Meghan Markle niet op de bruiloft van Pippa Middleton was

dit-is-de-reden-dat-meghan-markle-niet-op-pippa-middletons-bruiloft-was.jpg

Hoewel Meghan Markle en prins Harry wel degelijk waren uitgenodigd voor de bruiloft van Pippa Middleton en James Matthews, besloten de twee op het allerlaatste moment om toch niet te komen. In Finding Freedom, de biografie van Harry en Meghan, wordt nu eindelijk onthuld waarom.

De twee besloten namelijk niet zomaar om de bruiloft te skippen.

Overschaduwen van bruid

Volgens koninklijke verslaggevers Omid Scobie en Carolyn Durand, schrijvers van de biografie, stond Pippa Middleton al niet bepaald te springen om Meghan Markle uit te nodigen. “Zowel de bruid als haar moeder, Carole, bespraken in privé hun bezorgdheid over de aanwezigheid van Meghan. Zij en Harry zouden de belangrijke gebeurtenis namelijk kunnen overschaduwen.”

Stijlvol, maar niet te opvallend

Ook Meghan was zich er bewust van de situatie en was vastbesloten om geen misstap te maken op de bruiloft van Pippa. Samen met haar vriendin en styliste Jessica Mulroney werkte ze aan een outfit voor de kerkceremonie die stijlvol maar niet al te opvallend zou zijn. Al deze moeite bleek achteraf voor niks te zijn, want Meghan heeft de outfit nooit kunnen dragen. De reden daarvoor, was als volgt.

Meghan Markle vs Pippa Middleton

Op de dag van de bruiloft bracht de Britse boulevardkrant The Sun een cover uit waarop stond ‘It’s Meghan versus Pippa in the… Wedding of the Rears’. Oftewel: het is Meghan versus Pippa in de strijd om het mooiste achterste. Deze kop was een verwijzing naar de beruchte ‘billen-foto’ van Pippa die in 2011 werd genomen tijdens de huwelijksceremonie van haar zus Kate. Op het moment dat Harry en Meghan de cover zagen, waren ze het erover eens dat ze maar beter niet naar de kerkceremonie konden gaan. Zij waren er zeker van dat de journalisten er anders een soort van wedstrijd van zouden maken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Elle
Beeld | Getty

Ook interessant