Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan Markle rijdt baby Archie rond in déze Nederlandse kinderwagen

meghan-markle-archie-margriet.jpg

Meghan Markle is geen doorsnee Britse royal. Dat bewijst ze keer op keer weer – zelfs met de kinderwagen waar ze baby Archie in rondrijdt. 

Van Queen Elizabeth tot prins Harry: de Britse royals hebben bijna allemaal in een kinderwagen van het merk Silver Cross gelegen. Het merk levert al decennialang haar babyproduct aan het Britse koningshuis, maar niet aan Meghan Markle.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Allerbeste kinderwagen

Anders dan schoonzus Kate, die haar drie kinderen nog wel in Silver Cross rondreed, vervoeren Meghan en Harry hun zoontje in een moderne buggy. En wel van een Nederlandse merk Bugaboo. De kersverse ouders kregen de kinderwagen van een vriendin, zo laat een ingewijde aan de Britse krant The Sun weten. “Ze gebruikte die zelf voor haar kinderen en vond het de allerbeste kinderwagen.” Prijskaartje van de Bugaboo Fox? Ruim 1.200 euro.

Meghan gaat blokjes om met Archie

Ook laat de goede vriend(in) van Meghan en Harry weten dat de hertogin, tussen de zoete inval aan kraamvisite door, regelmatig blokjes om maakt met Archie. “Het weer is er goed voor en Meg vindt het heerlijk om haar vrienden te zien.” Ze is volgens hem of haar goed hersteld van de bevalling en ook borstvoeding geven zou prima verlopen. “Daar is ze heel blij om, omdat ze weet dat veel vrouwen ermee worstelen.”

Een cadeautje waar kersverse ouders écht blij van worden? Dit heerlijke Van der Valk-dekbed, om de gebroken nachten iets draaglijker te maken. Nu met 61 procent korting in de Margriet Shop

 

Bron | The Sun
Beeld | ANP

Ook interessant