Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan Markle verschijnt met een mysterieuze ring om haar vinger

meghan-markle-prins-harry-margriet.jpg

Meghan Markle maakte afgelopen weekend haar eerste publieke verschijning sinds de geboorte van baby Archie. Fans merkten een mysterieuze ring om haar vinger op. 

Alhoewel, mysterieus: zo noemen fans het, omdat ze het sieraad nog nooit eerder bij de hertogin van Sussex hebben gezien.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Eeuwigheidsring

Om haar linkerringvinger droeg Meghan drie ringen: haar verlovingsring, haar trouwring én dus een nieuwe ring. Helaas is die laatste op foto’s niet goed te zien, maar volgens Meghan’s Mirror, een blog dat de vrouw van prins Harry op de voet volgt, gaat het om een eternity ring, ofwel eeuwigheidsring. Die wordt volgens traditie gegeven bij een belangrijke mijlpaal zoals een huwelijk of geboorte.

Kate heeft ‘m ook

Volgens fans is de kans groot dat het een cadeau van prins Harry is geweest, na de geboorte van baby Archie. Zijn broer, prins William, gaf volgens het tijdschrift People ook zo’n eeuwigheidsring aan Kate Middleton na de geboorte van hun eerste kind, prins George. Zo’n push present, een cadeau na het baren van een kind, is eigenlijk een Amerikaanse traditie die de Britse royals dus naar hartenlust overnemen.

Bron | Meghan’s Mirror, People
Beeld | ANP

Ook interessant