Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan Markle reageert voor het eerst op kritiek: ‘Ze maken het niet makkelijk’

meghan-markle-reageert-tijdens-premiere-voor-het-eerst-op-kritiek.jpg

Voor het eerst heeft Meghan Markle gereageerd op de kritiek die ze krijgt in de media. Dat deed ze in een gesprek met zanger Pharrell Williams tijdens de première van ‘The Lion King’ in Londen. 

Ze zei tegen de zanger dat ‘ze het niet makkelijk maken’.

Complimenten van Pharrell Williams

De Hertogin van Sussex en prins Harry ontmoetten meerdere sterren tijdens de première, waaronder dus ook Pharrell, die meerdere nummers van de live-action remake van The Lion King heeft geproduceerd. De zanger zei hoe inspirerend hij de liefde van de twee vindt. “Liefde is prachtig. Het is schitterend. Wat jullie huwelijk betekent in het huidige klimaat… Ik wilde jullie gewoon zeggen dat het veelbetekenend is. We moedigen jullie aan!”

Meghan Markle reageert op kritiek

Meghan bedankt hem, en daarna zei ze: “Ze maken het niet makkelijk.” Daarmee refereert ze vermoedelijk aan de kritiek die zij en Harry krijgen in de Britse media. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de hertogin het moeilijk in Londen. “Ze wordt er constant achtervolgd door onvriendelijke paparazzo. Maar ze weigert om eraan toe te geven of weg te kruipen. Ze denkt: ‘Als ik zo moet leven, dan doe ik het op mijn manier, zonder hun regeltjes te volgen'”, aldus insiders tegen de krant.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

‘Date night’

Ondanks de ophef genoten Meghan en Harry erg van de première. Ze zou gezegd hebben dat de avond een date night was voor haar en prins Harry.

Bron| People
Beeld| Getty Images

Ook interessant